Gæstebog

HW Hestecenters Gæstebog

Har du lyst til at dele din gode oplevelse af HW Hestecenter (tidligere Gammelgaard) og vores træning i vores gæstebog? Så vil vi blive rigtig glade 🙂

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
 
 
Felterne Navn og Email er obligatoriske.
Din Email adresse vil ikke blive offentliggjort.
Af sikkerhedsårsager vil vi gemme din ip adresse 54.196.145.24, ligesom dit indlæg vil blive set igennem inden offentliggørelse.
Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre indlæg.
1 entry.
Benedikte Rasmussen Benedikte Rasmussen fra Hårslev, 5471 Søndersø skrev den 14. september 2015 at 12:30:
Hej! Mit navn er Benedikte og min hest hedder Glaumur. Jeg er fascineret af mennesker, der ved meget, er stadigt søgende - grænsende til det nørdede - indenfor bestemte områder og som kan koble teori og praksis, så det på bedste pædagogiske vis bliver formidlet, så andre kan få glæde af det, blive nysgerrige og udfordre sig selv. Et sådant menneske findes på Gammelgaard - Heike. Så ofte jeg har mulighed for det, læsser jeg min lille islandske hest og begiver mig til undervisning her. Her møder man glade og positive mennesker og ro. Ro til fordybelse i bittesmå detaljer og rum til at eksperimentere, til vi finder en løsning sammen. Tankesættet bliver ændret fra: " Hvad gør jeg forkert?" til "Hvad kan jeg gøre ved det?" Her er dialog og plads til at grine, når tingene går i fisk eller tager en uventet drejning. Man bliver guidet frem til en problemløsning på noget, der viser sig at stamme et helt andet sted fra, end man troede. Det er så nemt at give hesten skylden, når tingene ikke fungerer, men jo dybere man kommer i samspillet mellem hest og rytter, jo mere spændende bliver det. Man finder hurtigt ud af, at det i høj grad også handler om ens egen kropsbevidsthed, smidighed og timing. Ofte bliver indholdet i ridetimen slet ikke det, man troede, man skulle undervises i, næhh... det bliver snarere udgangspunktet....... og så dykker vi ad snirklede omveje dybere og dybere ned og finder sagens kærne. Nu vil nogle nok tro, at jeg er en underlig særling, når de læser ovenstående....... men jeg er en ganske almindelig kvinde på 57 år, der de sidste 20 år, har forsøgt at lære at ride på min hest, så den ikke udsættes for unødig slid, skub og mas og så jeg ikke har ondt i hele kroppen af, at skulle "styre den". - Og den helt store gevinst skulle så være en lydig, smuk, stærk hest med god muskel sætning, der kunne holde i mange år. - Vi er på vej Der findes mange veje til målet, jeg har fundet min her på Gammelgaard. Hos Heike ( og co.) føler jeg mig altid meget velkommen. Hesten er glad og positiv at arbejde med, når vi bliver undervist her og jeg bliver simpelthen i så godt humør af det! Så ønsker du at lære mere om hesteanatomi, ridning, dig selv og ikke mindst din egen krop og have det sjovt samtidig, kan jeg kun sige: " Kom og prøv det.... måske ses vi på Gammelgaard.