Hestekurser, Foredrag, Arrangementer & Nyheder

Hestekurser, Foredrag, Arrangementer & Nyheder:

Hvor intet andet er nævnt er det Heike Wilde der står for kurser og foredrag.
Tilmelding på mail hw@heikewilde.dk eller på HW hestecentrets telefon 40152538
Betaling til Danske Bank 3574 0011027490. MobilePay 40152538

Lær at give din hest Klare Signaler, skrevet af Heike Wilde

Pris 249 kr. Bestil den på hw@heikewilde.dk eller på SMS 40152538. Du kan afhente bogen på gården eller få den tilsendt.

Tirsdag d. 28.august kl 17.30 – 18.30. Gode tips til rytteren

Ryttergymnastik kan gøre, at du kan give hesten bedre mulighed for at bruge sin ryg optimalt, og i at I kan arbejde mere ens på begge volter.
Øvelserne giver også dig mulighed for at ride med færre spændinger og kampe med hesten, samt med større bevægelighed i din egen ryg.
Sundhedsfremmende blanding af gymnastik og Yoga med fokus på vores skævheder, for dem har vi alle.

Arrangementet er for alle, – også ikke ryttere. Det eneste du har brug for er behageligt tøj og sko du kan bevæge dig i, og et liggeunderlag.
Undervisningen foregår i ridehallen på HW Hestecenter.
Pris 100 kr. på MobilPay 40152538
Tilmelding på mail hw@heikewilde.dk eller på HW hestecentrets telefon 40152538

Weekenden 1.-2. september. Mød os på Store hestedage i Roskilde.

Heike viser sundhedstræning i longe i Store ring, Ring 1, kl. ca. 13.25 både lørdag og søndag.
Om formiddagen er temaet hvordan du giver klare signaler i din omgang og træning af hesten. Dette finder sted kl 9.30 lørdag og kl 10.30 søndag i hal 8, Ring 8.
Se ind på vores stand nr 735 i hal 7. På vores stand har vi Heikes bog “Lær at give klare signaler” med. En bog Ridehesten har bragt en del artikler fra siden vinter.  Du kan også få en snak med Heike om bogen og om hestetræning eller kurser hos jer på standen.
Med på standen har Funktionelt Rideudstyr knaldgode tilbud med. 

Torsdag d. 13. september kl 18-20.30. Longer din hest sund.

Heike viser sundhedfremmende træning i longe. Du kan selv prøve longearbejdet med vores hest for en merpris på 100kr.

Pris 100kr på MobilPay 40152538

Tilmelding på mail hw@heikewilde.dk eller på HW hestecentrets telefon 40152538

Sadelmager Hubertus kommer på besøg

Læs mere

Kurser & foredrag hos jer med Heike

Pakke 1: Foredrag ca 1,5-2 timer 2000kr inkl. kørsel i en radius af 150km + evt. færge og broafgifter.

Pakke 2: Kursus/undervisning ca .45 min.pr. aktiv deltager. 3-7 ryttere. Min pris sættes efter antal ryttere. Ønsker I tilskuer, kan I selv sætte prisen for deltagelse med og uden hest, så prisen for den enkelte bliver lavere. Pris pr .deltagende hest er 600kr.
Et eksempel: ved 4 heste og 6 tilskuer, kunne I dele det op så det bliver 100kr. pr. tilskuer og 450kr. pr. rytter.
* Priserne er inkl. kørsel i en radius af 150km, der tillægges evt. færge og broafgifter

Pakke 3: 1 times teori for alle deltagere + ca. 45 min. undervisning pr. rytter. 3-6 deltagere. Min pris sættes efter antal ryttere. Ønsker I tilskuer, kan I selv sætte prisen for deltagelse med og uden hest, så prisen for den enkelte bliver lavere.
Pris for teori er samlet på 1000kr., pris pr. deltagende hest  er 600kr. Alle priser er inkl. kørsel i en radius af 150km, der tillægges evt. færge og broafgifter.
Et  eksempel: ved 5 heste og 10 tilskuer, kunne I dele det op så det bliver 150kr. for passive deltager og 500 kr. pr. rytter.

Emner: Foredrag med PowerPoint og undervisning i alle de emner du ser vi udbyder her på siden.

Kørsel: Priserne på kurser og foredrag er inkl. kørsel de første 150km + evt broafgift  og færgefart, herefter tillægges 100kr/100km.
Under kurset sørger i for forplejning og evt. overnatning.

Betalingsbetingelser: Hvordan I ønsker at fordele betalingen mellem ryttere og tilskuer bestemmer i selv. I er velkomne til at lade tilskuer betale en større del af teorien, da man kan vælge at se rytterne som en del af ”undervisnings materialet”.
500 kr. betales i depositum ved bestilling. Resten betales inden kurset, eller ved kursus start.
Skriv til hw@heikewilde, eller ring 40152538 hvis du ønsker  et kursus hos dig.

 

Hold ferie med god samvittighed og giv din hest en wellnessferie.

Send din hest på sommerophold ved os mens du er på ferie. Vi passer din hest og træner den 3 gange om ugen fra jorden af mens du holder ferie.
3 gode grunde til at sende din hest i ferie hos os:

– Et foldophold er godt for hestens cirkulation og stofskifte. Undersøgelser peger på at heste skal gå i ca. 9 timer om dagen for at dens led i benene for et godt stofskifte, og dermed for sundheden og helbredelse af hestens ben og hove. Hestens hjerte pumper som ved os mennesker blodet rundet i kroppen. Når hesten gå aktivere den sin hovpumpe der sørger for at pumpe blod og lymfe tilbage til krop og hjerte.
– Vi har folde med og uden græs og stald skulle sommervejret drille. Din hest bliver passet så det netop passer til dens behov. Via har hestevelfærd i fokus. Hestens stråfoder bliver tilpasset dens behov. Vi har vores eget hø af høj kvalitet. Medbring evt. det krybefoder den plejer at få. Hestene går på enefolde tæt på hinanden.
– Hesten bliver trænet af terapeutisk hestetræner Heike Wilde 3 gange om ugen fra jorden af. Det kan være horsemanship, indparkering, arbejde i longe målrettet at øge hestens balance, smidighed og løsgjorthed.

Et ophold perfekt til hesten der mangler at komme ud og se solen og mærke vinden. Øvelserne virker afstressende og booster ridehestens sundhed. Vi tager imod alle typer heste, og tilpasser træningen til den enkelte hest.
Spar 700kr i uge 28, 29 og 30 pris pr. uge kun 1495,- Ring og bestil på 40152538.