Overnatning for Rytteren

Overnatning for rytteren

Vil du tage et par intensive trænings dage, uden at skulle køre hele vejen hjem, kan du for små penge overnatte her på Gammelgaard Hestecenter.
Overnatning

Gammelgaard ligger ca 2 km. fra stranden. Har du en partner med der vil noget andet mens hesten plejes og trænes, findes der mange gode fiske steder i området, både til havs og inde i landet, flot natur, og mange forskellige tilbud i Kerteminde og Nyborg.

På Gammelgaard har vi to værelser med fælles fælles bad og toilet. For at holde omkostningerne og dermed prisen nede, er der et mini køkken hvor i kan sætte jeres medbragte mad i køleskab.

Medbringer du selv sengetøj og håndklæder, kan du for bare 220 kr. overnatte her. Er i to om at dele et værelse bliver det 160kr pr. person. Sengetøj og håndklæder kan lejes for en merpris på 50 kr.

Husk selv at medbringe mad. Kaffe, te og varm kakao findes i køkkenet.

Ønsker du en mere komfortabel overnatning, kan du bo i gåafstand på nærliggende Ammentorp B&B se mere på www.ammentorp-bb.dk
Her er der også mulighed for, at flere ryttere deler et af deres store værelser. Der er mulighed for at sengene står enkelt vis i deres store værelser. Herved reduceres prisen meget.

Er Storebæltsbroen lukket så ring og hør om vi har en kursusboks fri.