Elevheste

Den-sunde-hest.Gammelgaard-hestecenter

Liva, født i 2006

For dig der bar vil  lære at kommunikerer klar med hesten. Liva “fortæller” alt! Lige så svær hun er at ride hvis du “diktere” og bruger tøjlen i stedet for sædet, lige så let er hun når du fanger at ride med balance lethed og klare beskeder til hende og tør slippe kontrollen. At ride med frihed under ansvar er en fantastisk følelse som Liva kan lære dig;).
Liva fik vi i 2012. Liva var på det tidspunkt lige blevet omskolet til Positiv træning. Liva er hypermobil, hvilket giver en bedre elevhest. Det gør at hesten reagere mere til begge sider, når rytteren bruger sine hjælpere, og dermed får rytteren en klare feedback fra hesten på sine balanceforskydninger. Rytteren får klar besked om hvad rytteren i virkeligheden beder om, og rytteren lære derved nemmere hvordan man kan hjælpe hesten og sig selv til en god balance og lethed i ridningen.

Liva er uddannettil middelsvær

OLYMPUS DIGITAL CAMERABalios født i 1997

Vores dejlige pony, som er mega cool. Balios er lige omkring 130cm i stang. Han er en alletiders begynder pony. Balios er en god dressur og spring pony. Balios har i mange år gået distriktsstævner i både dressur og spring.

Limbo, født i 2004

Limbo stabile og rolige sind, der gør ham perfekt til den angste rytter, der har svært ved at komme op på hesten eller som gerne vil arbejde med en hest fra jorden af.Limbo-GG

Han bruges især til undervisning af usikre eller nervøse elever. Han er super lydig og både børn samt mindre voksne kan være på ham. Hans hypermobilitet gør ham perfekt for elever, de mærker hurtigt om de bruger deres sæde og krop rigtigt.

Blev købt let tilredet sidst i 2007. Han er temmelig hypermobil. Han er vokset meget indtil slut 2010. Det gjorde at han først som knap 7 års startede sin egentlige uddannelse som ridehest. Han er uddannet til middelsvær dressurdressur. Springer godt.

 

Ale, født 2009

Ale elevhest på HW hestecenter

Ale elevhest på HW hestecenter

Ale er en beredvillig og følsom lille hest. Den lidt erfarne og følsomme rytter kan lære meget af ham.

Han kan lære dig at longere en hest med fin kontakt uden diverse indspændinger mm.

Ale er hel sin egen på på en meget charmerende måde 🙂

Agassi, født i 1997

Til forbedring af dit sæde med sædeøvelser i longe. IMG_0947
For de få ryttere der har en hest med skader, hvor de skal lære hvordan de kan hjælpe deres hest.

“Redet til” hvor hingstebid og glidetøjler var en del af “uddannelsen”. Jeg fik ham som 5 års, halt og meget stresset med ar i munden. Efter to år var han endelig godt på vej.

Han blev derefter skudt med luftgevær af en dreng, der skød efter hestene på folden. Agassi fik skader i muskler og nerver i mankepartiet samt følgeskader i højre forbens hovled. Derudover har han en mindre konstruktionsfejl i højre bagknæ, og skader på tungebenet efter hingstebid fra tidligere.

Med målrettede gymnasticering har han det godt og kan rides på relativt højt niveau i små doser. Han har det vildeste rygsving jeg nogensinde har oplevet! Derfor er han perfekt til at træne lidt siddeøvelser for rytteren på, hvor rytteren føres i longe,og dermed kan koncentrere sig om at sidde med.
Han er uddannet til S dressur

Kopi af 2011 093Kamali, født i 1996

Til den erfarne og lille rytter der virkelig vil fin pudse sin kommunikation med hesten.

Kamali kom til os i slutningen af 2008, som 12 års stresset rimelig rå hest.
Han var blevet tilredet ung for at kunne stille til hingstekåring. Derefter stod han nogle år på fold. Som 8 års kastreret og solgt videre.
Næste ejer kunne ikke komme klar med ham og kunne trods hjælp fra en berider ikke rigtig galoppere ham.
Kamali har spat i haserne og en lille forandring i nakken.

Han er blevet en let ridelig hest, som kan rides alle steder med mini hjælpere. Uddannet til middelsvær dressur

Nicole Weinauge har lånte ham i 2009 og start 2010 til indslag på Epona omkring tilvænning til bid.