“Elementerne i Positiv Træning passer godt til min træningsfilosofi"

Den Gyldne Middelvej

Jeg mødte Heike tilbage i 2009. I 2010 var jeg i en uges praktik hos hende. På daværende tidspunkt havde Heike ikke mulighed for, at tage elever ind og jeg søgte derfor andre veje indenfor uddannelse indenfor ridesporten.

Jeg blev optaget på Blue Berry Hill basisinstruktør uddannelse, men valgte at springe fra kort inde i forløbet, da de anvendte træningsmetoder ikke var forenelige med min træningsfilosofi.

I foråret 2013 vendte jeg tilbage til Heike og Positiv Træning, som er det træningskoncept hun har udviklet.  Først som almindelig elev og i efteråret startede jeg som praktikant. Siden sommeren 2014 har jeg været terapeutisk trænerelev hos Heike.

Elementerne i Positiv Træning passer godt til min træningsfilosofi. Hesten trænes ud fra et holistisk syn, hvor der er fokus på hestens biomekanik, rytterens brug af sæde og hjælpere, korrekt tilpasset udstyr, hestens indlæring og kommunikation mellem hest og rytter. Hest og rytters udvikling sker markant og hurtigt, og der ses resultater næsten med det samme.

Jeg blev færdiguddannet som socialrådgiver i januar 2015. Jeg fik et rigtig godt jobtilbud i efteråret. Jobbet er på Langeland og jeg er derfor sent hjemme hver dag og kan desværre ikke være så meget på Gammelgaard som jeg ønskede, og er derfor stoppet som fast elev på Gammelgaard. Jeg underviser stadig lidt, som i f.eks. i læssetræning ?

Mathilde Sander Nielsen på Limbo

Mathilde Sander Nielsen på Limbo 2014