Elevheste som part eller din læremester

Rideundervisning på vores heste generelt eller i et specifikt emne.
Du kan også komme godt og sikkert igang med ridning på vores godt uddannede elevheste.

Hos os kan du få undervisning i et bestemt emne, eller få en god start med heste. Det er nemmere at blive en dygtig rytter ved hjælp af undervisning på en uddannet hest, så ikke begge parter søger målet i det uvisse. Med en klar forståelse af vejen til målet kan du bedre få en god oplevelse med din egen hest når du er klar.
Du kan også booke undervisning i rytterens sæde eller i longering og horsemanships metoden Wilde horse communikation

 

Få part inkl rideundervisning.

Vil du gerne have glæden af at “have hest”, men ikke usikkerheden omkring udgifter og den megen tid der skal til? Så er en part på en uddannet hest en god mlighed.
Vi sørger for “de sure og tiltider dyre pligter” som en god smed, sadel og udstyr, optimalt fodring, tandpleje, ormetjek + behandlinger, vaccinationer samt de fleste ind-og udlukninger og udmugninger, og så du får i tilgift minimum en undervisningstime om ugen.

Når du lejer part, har du ham 3-4 dage om ugen inkl. en undervisningstime om ugen bortset fra juleugen, påskeugen og 2 sommeruger.
Du står primært for grooming og dermed også hovpleje(Vi klare dog smeden). Du står også primært for vedligehold af udstyr og vask af underlag. Du deltager lidt til i stalden når du har parten.Vi ser frem til at du kommer til de få arbejdsdage vi har på gåden. Vi sørger for alt andet i det daglige, og er du syg eller på ferie passer vi din part fuldt ud. 

Undervisning af børn og unge

Af sikkerhedsmæssige årsager går vi ikke på kompromis med godt uddannet undervisere eller godt uddannede heste og veltilpasset udstyr. Alle starter med enetimer  Små hold kan etableres af ryttere der kan de stoppe og dreje hesten. 

Vi vægter:

  • Kvalitet i undervisning – en dygtig voksen til at hjælpe.
  • Vi går højt op i børnenes sikkerhed i forhold til de undervisningsmetoder vi bruger.
  • De starter med enetime indtil de reelt kan styre hesten selv.
  • De lærer horsemanship, som øger sikkerhed og glæde i omgangen med hesten.
  • De lærer at ride med respekt for hesten. Hvor det er kommunikation og forståelse er er centrum. På denne måde bliver det en sund hobby eller sport for både krop og sind.
  • Måden der trænes og undervises på har givet mange usikre unge mere selvtillid og glæde.
  • De lærer andre ting om hesten, som noget om dens tænder, hove, sadler, pasning og pleje. På den måde bliver de rustet til en dag selv at få hest og vide hvad der skal til for at hesten er sund og omkostningerne nede.

Pris info