Ryttergymnastik & Horsejogging

Ryttergymnastik der forbedrer din ridning. Horsejogging og yoga til hest.


Rytterens smidighed, kropskontrol og balance, har afgørende betydning for hestens stress niveau, og på, hvor let hesten har ved at udfører opgaverne. 
Det har også betydning for hestens glæde og motivation ved træningen. Resultatorienteret ryttere kan profiterer stort af målrettet arbejde med sig selv og sit sæde.
Målrettet gymnastik og yoga giver sundhed og et godt helbred samt mindfullness for både dig og din hest.

Rytterens måde at bruge sin krop på, har afgørende betydning for samarbejdet med hesten. Urolige eller fastholdte hænder, ryg eller ben modarbejder din succes.

Hestens sind er meget afhængig af god balance. En hest ude af balance har tendens til at blive nervøs, stresset, urolig, eksplosiv eller lige modsat; lukke sig inde – blive tillært hjælpeløs.

Hvordan rytteren sætter sig i sadlen, i hvilken grad rytteren smidigt tillader hestens rygbevægelser at flyde frit og uafhængig i bækken, ryg, mave, nakke, arme, hænder og ben, har utrolig stor betydning for, hvor let det er at ride en hest…. eller hvor sjovt det er. Prøv en time i Horsejogging ved at booke en time i rytterens brug af sæde og hjælpere. Det er en oplevelse der giver stof til eftertanke.

Ved disse øvelser til hest, kommer man automatisk ind i en tilstand, hvor man begynder at arbejde med sig selv på et højere plan. Dette kan man tage videre i sin ridning, så en alm. træningsdag, kan blive til en yoga time, hvor både krop og sjæl får fornyet energi. En super følelse af samspillet mellem hest og rytter opstår.

Derfor er undervisningen i netop disse emner en del af den daglige undervisning. Vi holder kurser målrettet rytteren. Hold øje med arrangementer, eller bestil undervisning af dig på din egen eller en af vores heste. Pris Info

Ryttergymnastik med yoga

Jeg tilbyder ryttergymnastik med yoga, både ene undervisning og i hold, - her og ude ved dig  Du kan forbedre både dit helbred og din ridning. Vi laver øvelser du nemt kan fortage dig inden ridning eller hjemme. Du lærer også ved ryttergymnastikken, hvordan du skal bruge din krop når du rider specifikke øvelser eller gangarter.
Det eneste du har brug for er behageligt tøj og sko du kan bevæge dig i og lysten til at prøve det.