Hvem er Hubertus

Hvem er Hubertus

Vi samarbejder med den fantastiske tyske sadelmager Christoph Hubertus. Hubertus er uddannet ved Stübben, og har haft sit eget sadelmagerværksted siden 1999. Jeg lærte ham at kende i Tyskland i 2003 og var så heldig at overtale ham i 2005 til at komme til os ca. hver tredje måned.

Han er fantastisk, fordi han udover hans kompetente viden om sadler, ved meget om heste og ridning. Han kommer fra en hestefamilie med international erfaring i dressur. Hans far og bror rider på topplan. Hans bror ligger lige nu blandt de 30 bedste dressurryttere på verdensplan. Hubertus har selv redet en del. Derfor kan du tale med ham om, hvad der nøjagtigt driller. Han kan så prøve at definere problemet og se det i et bredt lys, hvor han udover at tænke sadel også tænker rytter, hest, træning mm.
Hubertus laver da også sadler til top professionelle rytter i forskellige discipliner fra mange forskellig lande. Til folk der rider på topinternationalt niveau – til navne alle kender i hestesporten. Han er efterspurgt i mange lande pga. af hans store evner og fremragende selvbyggede sadel.

Han er fantastisk, fordi han har en kæmpe tålmodighed og er meget ærekær med sit arbejde. Det er dejligt at kunne ride og mærke ordentlig efter hvordan sadlen ligger, -både efter korrektion eller inden et køb. Han tilpasser altid en ny sadel specielt til den hest den skal ligge på.

Christoph Hubertus har nu udviklet sin egen sadel. Han har lavet et mesterværk af en sadel, ud fra de erfaringer han gennem mange år har samlet. Vi, og mange andre professionelle rytter i flere andre lande, har allerede afprøvet denne sadel på mange heste med særdeles gode resultater. En investering der kan spare dig og hesten for meget.

Ideen var at lave en super sadel for hest og rytter i lækker kvalitet, som nemt kunne justeres og dog kunne betales. Det bedste er, at alle uanset hvor specialbygget sadlen skal være, kan få den til samme pris som en alm koster, nemlig pt 2600€. Hubertus mener nemlig, at det kun udfordre ham professionelt og materialeanvendelsen er stort set ens. Kender i nogen der ville gøre det samme?

Jeg er glad og stolt af at kunne kalde ham for min ven og samarbejdspartner gennem snart 10 år.